آموزشگاه بازیگری مکتب کمدی ایران

بازیگری هنر قرار گرفتن به‌جای افراد و شخصیت‌های مختلف و بازسازی رفتار آن‌ها در موقعیت‌های گوناگون است. بازیگری مهم‌ترین عنصر هنر‌های نمایشی محسوب می‌گردد و بازیگر خوب علاوه بر یادگیری تکنیک‌های بازیگری می‌تواند بین اندیشه فیلمنامه‌نویس و خواست کارگردان ارتباط مناسبی برقرار کند. به‌طور کلی آموزش بازیگری به دو بخش تئوری و عملی تقسیم می‌شود؛ که در بخش تئوری به شناخت جامعه، مردم‌شناسی و یادگیری تکنیک‌‌ها و روش‌های ایفای نقش می‌پردازند؛ و در آموزش عملی، مهارت‌های اجرای هنرپیشگی در حضور تماشاگران یا مقابل دوربین آموزش داده می‌شود و با شناخت توانایی‌‌ و کشف استعداد هنرجویان، آن‌ها را به سمت بازیگری در تئاتر و سینما هدایت می‌کنند.

آموزشگاه مکتب کمدی ایران زیر نظر آقای ابراهیم وحید زاده کارگردان سینما و سازنده فیلم های کمدی شام عروسی، تاکسی نارنجی، عروسک، تحفه ها، مجسمه، معادله و عشق فیلم اداره میشود. در مکتب کمدی ایران اساتید بزرگواری در سه رشه ی بازیگری، کارگردانی و فیلمنامه نویسی تدریس می کنند.

به هنرجویان مکتب کمدی ایران پس از پایان هر دوره سه ماهه گواهینامه ای با تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیم می شود. مکتب کمدی ایران با معرفی هنر آموختگان این آموزشگاه به مراکز فیلم سازی راه رسیدن آنها را به بازار کار هموار می کند.

موسسه سینمایی مکتب کمدی ایران در سال 1391، با اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد در زمینه آموزش بازیگری، کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی شروع به کار کرد. دوره‌های این آموزشگاه در سه مرحله مقدماتی، میانی و تکمیلی برگزار می‌شوند که با دعوت از اساتید و هنرمندان سینما و تئاتر کشور در دو بخش کودکان و بزرگسالان تدریس می‌گردند. دوره‌های این آموزشگاه در سه مرحله مقدماتی، میانی و تکمیلی برگزار می‌شوند که با دعوت از اساتید و هنرمندان سینما و تئاتر کشور در دو بخش کودکان و بزرگسالان تدریس می‌گردند.

مبانی بازیگری، بدن و بیان، تحلیل نقش، تربیت حس، زیبایی‌شناسی، آشنایی با گریم سینمایی، بداهه‌سازی، کار روی نقش، شناخت تکنیک‌های بازیگری، تحلیل فیلمنامه، تحلیل فیلم، کار با اشیای فرضی، سلفژ، تاریخ سینما، آشنایی با تجهیزات سینمایی، کارگاه بازیگری، بازیگری برای دوربین و بازیگری با هدایت کارگردان از جمله دوره‌های آموزش بازیگری موسسه سینمایی مکتب کمدی ایران به‌شمار می‌روند که توسط اساتیدی چون خانم‌ها آزیتا حاجیان، مریم معترف و آقایان علیرضا خمسه، جمشید شاه‌محمدی و شکرخدا گودرزی تدریس می‌‌شوند. همچنین در بخش کارگردانی مهارت‌هایی مانند آشنایی با تاریخ سینما، مبانی و کارگاه فیلمنامه‌نویسی، اصول و مبانی کارگردانی، مبانی کارگاه بازیگری، زیبایی‌شناسی، موسیقی فیلم، تجزیه و تحلیل فیلم، آشنایی با گریم سینمایی، مستندسازی، کارگاه فیلمسازی، سلفژ، آشنایی با ژانر‌های سینمایی، جلوه‌های ویژه تصویری، اصول و مبانی فیلمبرداری، تصویربرداری، صدابرداری، صداگذاری، کارگاه تدوین و بررسی فیلم‌های هنرجویان توسط کامبوزیا پرتوی و ابراهیم وحیدزاده مدرس، کارگردان و فیلمنامه‌نویس تدریس می‌شوند. از طرفی سبک‌شناسی، زیبایی‌شناسی، تاریخ سینما، آشنایی با جلوه‌های ویژه، آشنایی با گونه‌های فیلم، خلاصه‌نویسی فیلم، کارگاه فیلمنامه‌نویسی، تماشای فیلم، تجزیه و تحلیل فیلمنامه و بررسی فیلمنامه هنرجویان از جمله بخش‌های آموزش فیلمنامه‌نویسی این آموزشگاه می‌باشند که اساتیدی نظیر خسرو دهقان و فرهاد توحیدی تدریس می‌کنند. ضمنا از ویژگی‌های این آموزشگاه می‌توان به اعطای مدرک پایان دوره از وزارت فرهنگ و ارشاد، مشارکت دادن هنرجویان در پروژه‌های اساتید موسسه و معرفی‌شان به تهیه کنندگان سینما و تئاتر اشاره کرد.